Sol, bad och kommande flytt

Jag vill bara börja med att säga tack till alla ni underbara människor som tänker på oss och skickar hälsningar. Det värmer så enormt mycket! ♡

Sen skulle jag ju berätta om lite roligt som hänt också. Dagarna blir bättre när vi inte bara sitter inne och som tur är har vi ju världens bästa familj och vänner som alltid finns där.

Det har bl.a. blivit besök hos Carola och Tomas på klubben, poolbad och grillat hos Ronny och Anna med syskonen, bus med kusinerna, Evas minnesstund var ju hur fin som helst och så har det hunnits med både vin- och filmkvällar här hemma.

Dolph är en solstråle som alltid 🙂
image

Mina fina!
image

Med lillkusinen Douglas.
image

Storkillen har börjat pottränas och har redan kissat i den. Gode stolt mamma och pappa!
image

Självklart blir det som vanligt mycket mys. När Dolph kryper upp i famnen och bara gosar är tveklöst det bästa som finns! ♡♡♡
image

Efter en massa velande har jag också plockat ut ringen i läppen för något nytt! Börjar så smått vänja mig men längtar ändå tills jag får byta smycke till något snyggare.

Och det som vi tidigare skålat för men inte riktigt kunnat glädjas så mycket som vi borde åt än… Vi har köpt ett hus! image

I slutet på augusti blir det Munksundsbor av oss 🙂

Först var det mest en lättnad att slippa den där oron att bli hemlösa. Men Eva blev så glad när hon fick höra att vi vunnit budgivningen och nu börjar vi också kunna glädjas och längta mer och mer! Önskar bara att hon fått höra idag att det gått bra på besiktningen. Och att hon skulle kunna vara med på middag och firande när vi flyttat in.

Men det ska bli riktigt roligt att komma närmare en del av familjen. Och kanske det bästa av allt är att Dolph kommer kunna gå dagis med Neo och Iza 🙂 Även om vi inte tänkt byta riktigt än, där är det ingen stress alls.

Under besiktningen idag hann vi leka ute på gården och den är helt underbar för Dolph att springa omkring på! Mysig, insynsskyddad och inte alls öppen mot vägen.
image

Som vi har idag är det inte ett dugg avslappnande att hålla koll på den här lilla bilälskarn 😉

Kommer bli såå bra och vi är helt förälskade i huset!

Nu är det dags att krypa ner med mina grabbar. Imorgon kör vi fredagstacos och lördag sover jag och gullungen över på stugan.

Kram på er och ha en bra helg!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s