30-årsfest

Lördagen började med sovmorgon för mig och när grabbarna kom hem från en tur till stan så hade Dolph fått sig en ny keps 🙂 Och så blev det bus och bad i det underbara vädret!

image

image

När Tomme sen for iväg för att se fotboll så började folk samlas hos oss för att överraska honom med en tidig 30-årsfest. Tyvärr kom han ju hem liiite snabbare än beräknat så vi var långt ifrån alla samlade och inte riktigt färdiga med förberedelserna. Men väldigt överraskad och glad blev han ändå vilket ju var det viktiga 🙂

image

Vi dukade långbord ute, grillade och hade så jäkla tur med vädret att vi kunde sitta på altanen hela kvällen. Underbart!

I present fick han en London-resa av oss allihopa. Det har varit sååå jobbigt att inte försäga sig eller hålla honom från att boka in något då vi faktiskt varit sugna båda två på en resa med bara vi. Men nu är det ÄNTLIGEN inte hemligt längre, 31/7 drar vi till London jag och min underbara man! 😀 Älskar dig bara mer för varje dag!

image

Vi hade en så grymt rolig kväll och jag kan inte ens beskriva hur glad jag är över att så många kunde komma och vara med!

image

Snor ett par bilder av Cissi också 🙂 Lite smålika är dom syskonen Öhman! 😉

image

image

Stort stort TACK till alla underbara vänner och familj som varit med på presenten, hjälp till med att fixa och ljuga för att få ihop till denna fest och till alla som var här och gjorde kvällen fantastisk! Älsk varenda en av er! :-*

Advertisements

2 thoughts on “30-årsfest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s